Autobedrijf Sypersma


Vaste Klanten
Autowassen APK
Onderhoud Budget onderhoud
Occasions Tanken
Leasing Accu's
Airco Banden
Berging Diagnose
Remmen Ruitschade
Schadeherstel Uitlaten
Verlichting

Euro 95

1.46 0

Diesel

1.19 0

Verlengen of uitbreiden van uw pechhulp doet u hier

Als vaste klant kunt u bij Autobedrijf Sypersma te Easterwierrum snel en eenvoudig uw pechhulp verlengen. 

U ontvangt van ons gratis pechhulp na uitvoering van een onderhoudsbeurt. Deze pechhulp is geldig in heel Nederland tot aan de volgende onderhoudsbeurt of maximaal één jaar. Dus als u na een jaar weer voor onderhoud komt verlengen we na uitvoering daarvan, als alles in orde is bevonden, de pechhulp weer voor het komende jaar.

Rijdt u een auto met een 2-jaars onderhoudsinterval? Dan kunt u deze pechhulp vóór het verstrijken van het eerste jaar met een jaar verlengen na uitvoering van een veiligheidscheck.  Deze veiligheidscheck kost € 29,95. Als alles in orde is bevonden of gemaakt dan krijgt u van ons weer een heel jaar lang gratis pechhulp cadeau!

Vul onderstaand formulier in, plan alvast uw afspraak en wij regelen dat u pechhulp binnen twee werkdagen is geactiveerd.

Europa dekking nodig?

Rijdt u ook regelmatig in het buitenland? Dan kunt u hier ook heel eenvoudig de pechhulp uitbreiden met een Europa dekking. Dat kost u slechts € 35,- voor een heel jaar. Daarmee bent u bij Autobedrijf Sypersma te Easterwierrum altijd voordeliger uit dan bij de ANWB, Route-mobiel of andere pechhulpaanbieders!

Download hier de pechhulpvoorwaarden


Naam:
E-mail:
Kenteken:
Telefoon:
Ik wil een afspraak maken voor:
Overige vragen en/of opmerkingen:
Op de hoogte blijven van aanbiedingen

Copyright Autobedrijf Sypersma 2017    |    Disclaimer    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Contact