Autobedrijf Sypersma


Vaste Klanten
Autowassen APK
Onderhoud Budget onderhoud
Occasions Tanken
Leasing Accu's
Airco Banden
Berging Diagnose
Remmen Ruitschade
Schadeherstel Uitlaten
Verlichting

Euro 95

1.46 0

Diesel

1.19 0

Diagnose service

De techniek ontwikkelt zich razendsnel

Strenger wordende milieueisen vergen vele innovaties in motormanagement systemen en aandrijving. Daarnaast worden steeds meer zaken aangebracht om het autorijden te veraangenamen en veiliger te maken. We noemen er een paar:

De diagnose specialisten van Autobedrijf Sypersma

En zo kunnen we nog wel even doorgaan... Stuk voor stuk vaak mooie, veilige en/of comfortabele voorzieningen. Maar ook deze systemen vergen onderhoud. En als ze defect raken: een deskundige monteur. Dan is het goed om te weten dat het team van Autobedrijf Sypersma deze deskundigheid heeft.

Daarvoor zijn ze opgeleid bij GMTO. Een gerenommeerd Nederlands opleidingsinstituut dat sinds 1987 actief is. Met een unieke lesmethode, waardoor Autotechnici onafhankelijk van het automerk leren hoe complexe systemen werken en hoe daaraan diagnose te stellen.

Alleen bedrijven waarvan medewerkers het totale opleidingsprogramma, met een doorlooptijd van twee jaar, met goed gevolg hebben afgerond worden bekroond met het schild GMTO Erkend Diagnose Specialist. Het volgen van trainingen en het in huis hebben van actuele diagnose apparatuur zijn een vereiste om de erkenning in stand te houden. Hetgeen jaarlijks door GMTO wordt geverifieerd.

Copyright Autobedrijf Sypersma 2017    |    Disclaimer    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Contact