Autobedrijf Sypersma


Vaste Klanten
Onderhoud Autowassen
APK Budget onderhoud
Occasions Tanken
Leasing Accu's
Airco Banden
Diagnose Remmen
Ruitschade Schadeherstel
Uitlaten Verlichting

Euro 95

1.45 0

Diesel

1.15 0
Maak gelijk een afspraak

Zien en gezien worden met de juiste verlichting

U rijdt een stuk veiliger als u de juiste verlichting voert. Daardoor ziet u alles zelf beter en u wordt ook veel beter gezien. Mankeert er iets aan uw verlichting? Kom even bij ons langs. Bij Autobedrijf Sypersma te Easterwierrum kunnen we voor elk merk en type auto de juiste lamp monteren. Heel voordelig. En voor het monteren en afstellen van uw verlichting betaalt u bij ons maar een schijntje. 

De juiste verlichting levert u veel op:

Laat de montage van uw autoverlichting aan de vakman over
Autoverlichting wordt steeds geavanceerder en complexer. Er komen steeds meer soorten lampen op de markt.  Naast traditionele koplampen heb je halogeen verlichting, LED verlichting, dagrijverlichting en Xenon verlichting. Maar ook verschillende lenstechnieken. Denk aan meesturende koplampunits. Daardoor zijn lampen tegenwoordig steeds lastiger te vervangen. Voorkom verkeerd afgestelde lampen die tegenliggers verblinden. De vakbekwame monteurs van autobedrijf Sypersma laten er graag hun licht over schijnen. Zij monteren de juiste lamp en stellen ‘m perfect voor u af.

Overschakelen op Xenon verlichting 
Xenon verlichting geeft meer licht, waardoor het veiliger is om ’s nachts te rijden. De rijbaan, verkeersborden en eventuele obstakels worden beter verlicht en vallen eerder op. Ook andere weggebruikers hebben u veel eerder en beter in het vizier. Zelfs als het mistig is. Voor meerdere automerken is het mogelijk de verlichting om te bouwen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Overdag wordt u beter gezien met Dagrijverlichting
Veilig is ook om over te stappen op Dagrijverlichting. Vanaf 2011 stelt de Europese Unie dit voor nieuwe auto’s verplicht. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het aantal verkeersongelukken daardoor gemiddeld daalt met 11%. U kunt gewoon overdag licht gaan voeren. Maar u kunt ook overschakelen op long life lampen, die 2 keer zo lang meegaan en zo’n 20% minder energie gebruiken. Of u kunt kiezen voor LED Dagrijverlichting, gezien de lange levensduur en zuinige LED lampen.  

Maak meteen een afspraak voor uw verlichting
Heeft u vragen over uw verlichting? Of wilt u uw verlichting laten controleren of nieuwe verlichting door ons laten monteren? Bel autobedrijf Sypersma op 058-2501215 of neem contact met ons op via het webformulier.

Copyright Autobedrijf Sypersma 2017    |    Disclaimer    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Contact