Autobedrijf Sypersma


Vaste Klanten
Onderhoud Autowassen
APK Budget onderhoud
Occasions Tanken
Leasing Accu's
Airco Banden
Diagnose Remmen
Ruitschade Schadeherstel
Uitlaten Verlichting

Euro 95

1.45 0

Diesel

1.15 0

U kunt het onderhoud van uw leaseauto gerust aan ons overlaten.

Met een leaseauto heeft u nergens omkijken naar. Voor een vast bedrag per maand is alles geregeld. Uw verzekering. Uw wegenbelasting. En uw onderhoud. Toch kunt u het uzelf nog makkelijker maken. Door uw leaseauto bij ons in onderhoud te geven. Vlak bij u in de buurt. Bij autobedrijf Sypersma in Easterwierrum heeft u ook nog eens de garantie dat het onderhoud perfect wordt uitgevoerd. Want de naam LeaseProf Service Center krijg je niet zomaar. Die moet je verdienen.

We voldoen aan de strenge eisen van de leasemaatschappijen
Bij autobedrijf Sypersma voldoen we aan de strenge eisen die leasemaatschappijen aan het onderhoud van leaseauto’s stellen. Bovendien worden we erkend en gecontroleerd door BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Wij staan garant voor een professionele service. Hebben onze processen en werkafspraken op een efficiënte manier geautomatiseerd. We leveren uitstekende kwaliteit van onderhoud en reparatie volgens fabrieksspecificaties. Zodat uw fabrieksgarantie gegarandeerd behouden blijft. En we werken met vakbekwame en gediplomeerde monteurs, die alles weten van de laatste elektronica. Kortom, uw auto wordt perfect door ons onderhouden.

Wij zorgen voor representatief vervangend vervoer
U heeft gekozen voor het gemak van een leaseauto. Als LeaseProf gecertificeerd autobedrijf zijn we ons daar maar al te goed van bewust. Persoonlijke service staat bij ons voorop. We stellen ons flexibel op. U kunt bij ons altijd snel een afspraak maken. Wij komen onze afspraken na. En wij zorgen uiteraard voor passend vervangend vervoer, als u uw auto bij ons in onderhoud geeft.

Ook u kunt voor onderhoud aan uw leaseauto bij ons terecht
Als officieel erkend LeaseProf Service Center kan bijna elke leaserijder voor onderhoud bij autobedrijf Sypersma terecht. Weet u niet zeker of dat ook voor u geldt? Neem dan contact met ons op en bel 058 250 1215 of via het online formulier

Copyright Autobedrijf Sypersma 2017    |    Disclaimer    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Contact