Autobedrijf Sypersma


Vaste Klanten
Onderhoud Autowassen
APK Budget onderhoud
Occasions Tanken
Leasing Accu's
Airco Banden
Diagnose Remmen
Ruitschade Schadeherstel
Uitlaten Verlichting

Euro 95

1.45 0

Diesel

1.15 0
Maak gelijk een afspraak

Is uw accu nog wel in topconditie?

Het goede nieuws is: tegenwoordig zijn bijna alle accu’s onderhoudsvrij. U hoeft nooit meer accuwater bij te vullen. Wel is het zo, dat de werking na verloop van tijd afneemt. Daardoor kan het zomaar gebeuren, dat uw accu de conditie niet meer heeft om uw motor te starten. Vooral bij lage temperaturen. Dat moment wilt u natuurlijk voor zijn.

Wij raden u met klem aan uw accu regelmatig te testen
Als u merkt dat uw auto wat langzamer start, kom dan even bij ons langs. Bij autobedrijf Sypersma in Easterwierrum voeren we graag een accu-conditietest voor u uit. Zo voorkomt u dat uw accu u in de kou laat staan, uitgerekend op het moment dat u een belangrijke afspraak heeft.
 
Blijkt uw accu aan het eind van zijn latijn te zijn?
Geen nood. We hebben voor elke auto de juiste accu. Daarbij kunt u kiezen voor ons huismerk of voor een merkaccu van Varta. Reken maar dat de vonk daarna weer overslaat.

Ja, ik wil voorkomen dat mijn accu mij in de kou laat staan
Maak dan gelijk een afspraak voor een accu-conditie test. Bel autobedrijf Sypersma in Easterwierrum, 058 250 1215 of vul het online formulier in.

Copyright Autobedrijf Sypersma 2017    |    Disclaimer    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Contact