Autobedrijf Sypersma


Vaste Klanten
Autowassen APK
Onderhoud Budget onderhoud
Occasions Tanken
Leasing Accu's
Airco Banden
Berging Diagnose
Remmen Ruitschade
Schadeherstel Uitlaten
Verlichting

Euro 95

1.67 0

Diesel

1.36 0

Auto wassen zoals u dat wilt bij Sypersma Autowassen

Dat kan want u heeft de keuze uit volautomatisch wassen in de wasstraat of met de hand in één van de twee hypermoderne wasboxen. En ná het wassen kunt u kosteloos gebruik van maken van de mattenklopper en de stofzuiger.

Volautomatisch wassen

In de wasstraat kunt u uw auto volautomatisch laten wassen. Dat is heel eenvoudig. U rijdt de auto naar binnen en stapt uit. Vervolgens kiest u één van de vier wasprogramma’s, welke u gemakkelijk contactloos met uw pinpas betaalt, en de wasmachine doet de rest. De textielborstels zorgen voor een krasvrij en schoon resultaat. Doordat we met osmose behandeld water spoelen blijven er geen lelijke kalksporen achter op uw auto. De Hi-Power droger maakt het karwei af, waarna u zelf de auto weer kunt uitrijden.

Ook voor bestelauto’s

De wasstraat is ook toegankelijk voor bestelwagens tot een hoogte van 2,60 meter en een breedte van 2,38 meter.

Scherpe tarieven

En zoals u gewend bent van ons hanteren we ook bij Sypersma Autowassen scherpe tarieven. Klik hier voor het complete overzicht.

Liever handwas?

Voor sommigen is autowassen echt een ontspannende bezigheid. Het wordt extra leuk met professionele wasapparatuur in een overdekte wasplaats. Geen gedoe met emmertjes water. Maar gelijk een goede hoge druk waterstraal, premium reinigingsmiddelen en een borstel voor het meest hardnekkige vuil. Voor slechts € 2,- per 5 minuten is de wasbox hét domein om uw gouden koets te vertroetelen.

Copyright Autobedrijf Sypersma 2017    |    Disclaimer    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Contact