Autobedrijf Sypersma


Vaste Klanten
Onderhoud Autowassen
APK Budget onderhoud
Occasions Tanken
Leasing Accu's
Airco Banden
Diagnose Remmen
Ruitschade Schadeherstel
Uitlaten Verlichting

Euro 95

1.45 0

Diesel

1.15 0
Maak gelijk een afspraak

Na onze APK is uw auto weer voor 1 of 2 jaar goedgekeurd

Auto’s worden tegenwoordig zo goed gemaakt, dat de periode tussen de APK-keuringen is verlengd. Er geldt nu een 4-2-2-1 interval. Een benzineauto van 2005 of jonger heeft na 4 jaar zijn eerste APK-keuring. De twee keer daarop is de auto pas na 2 jaar aan de APK-beurt. En pas als de auto 8 jaar of ouder is, moet hij om het jaar worden gekeurd. Dat scheelt dus weer, als u een jonge auto heeft.

Bij de APK keuren we uw auto op veiligheids- en milieuaspecten
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij deze in Europa verplichte keuring controleren we of uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet. De APK is slechts een momentopname. Ook als uw auto APK goedgekeurd is, blijft het belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.   

Tijdens de APK lopen wij alles voor u na
Bij de APK controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En tenslotte controleren we kentekenbewijs deel I, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

De APK combineren met een beurt levert u tijd, geld en vooral gemak op
Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt. Door de APK en een kleine of grote onderhoudsbeurt te combineren, bespaart u dus tijd en geld. En het levert u bovenal gemak op.

We zijn veel voordeliger dan de merkdealer, maar geen prijsstunters
Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk lage prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar € 5,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

APK benzine all-in: € 45,- en APK Diesel all-in: € 65,-
Rijdt uw auto op benzine? Dan kunt u hem bij ons APK laten keuren voor € 45,-. Heeft u een diesel? Dan kunt u voor € 65,- bij ons terecht. Deze tarieven zijn all-in. Dat wil zeggen dat we géén bijkomende kosten rekenen voor afmelden, viergastest of roetmeting en uitlezen motormanagement systeem. 

We sturen u graag een reminder voor uw APK-keuring
Bent u te laat met uw APK-beurt, dan loopt u de kans dat u wordt bekeurd. Wij hebben een eenvoudige oplossing om dat te voorkomen. Schrijf u hieronder online in en wij sturen u een reminder.  

Afspraak maken
Bel nu autobedrijf Sypersma in Easterwierrum, telefoonnummer 058-2501215 voor een snelle afspraak of vul het online formulier in. 

 

Copyright Autobedrijf Sypersma 2017    |    Disclaimer    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacy Policy    |    Contact